Toet & Co: Vleugels

‘Ik zit niet goed in elkaar, dáárom lukt het niet!’ Rozi’s onderlip trilt. Toet slaat een arm om hem heen. ‘Olifanten vliegen niet,’ zegt hij.  Luid toeterend snuit Rozi zijn neus. ‘Ja maar Dombo….,’ begint hij.

‘Dombo! Do not talk about Dombo!’ Onverstaanbaar mompelend pakt Moeltje potlood en papier, telt vakjes, tekent vierkanten, rechthoeken, rondjes en oren.

‘Dis,’ zegt hij en wijst naar de tekening, ‘Zijn Toet and joe. Jullie ears passen exactly bij jullie head and body. And dis is me. Ears fit my head perfectly’.

Met een boos snuitje tikt hij weer op zijn tekening. ‘Det is Dombo. Met vleugels as oren. Hij looks als een fat botervlieg. Dombo is not a proper elephant. Joe my jong elephriend is det wel. Joe is totally in proportion and therefore cannot fly’.

Rozi’s ogen beginnen te twinkelen. ‘Hoor je dat Toet. Ik ben een echte elephriend and daarom cannot fly!’

12 gedachten over “Toet & Co: Vleugels

 1. Geweldig! Wat heb je er een leuk verhaaltje van gemaakt. Die NL-Eng combi vind ik erg charmant, net als de personages. Ik ben nu alweer benieuwd naar de volgende!

  Geliked door 1 persoon

   1. Ik vind dit heel bijzonder. Ik heb net gereageerd onder het bericht dat je met mij deelde.

    Like

    1. Nog niet uitgegeven, maar het staat wel op de planning… (Leuk deze reactie, in eerste instantie dacht ik dat er voor de Boyszz geen plaats was op dit blog, maar zij krijgen er fans bij.. 😉 )

     Geliked door 1 persoon

     1. Absoluut! Doen, als het niet voor de kleintjes is, dan wel voor ons volwassenen. 😉 Ik geniet van de verhaaltjes.

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: