Maand na Maas (2): November 2018

Ik ben een gezegend mens. De afstand voordeur – dijk is binnen vijf minuten te overbruggen. Het rondje Brug tot Brug neemt, afhankelijk van het aantal fotomomenten, ongeveer een uur in beslag. Het uitzicht is altijd anders. Middels deze fotoserie wil ik jullie van dat veranderende uitzicht mee laten genieten, door elke eerste van de maand, weer of geen weer, tijdens een Brug tot Brug wandeling vier foto’s te maken. Gezien de aard van het project is photoshoppen uit den boze.

November 2018

Vergelijkingsmateriaal!

Maand na Maas 1
1 oktober 2018

8 gedachten over “Maand na Maas (2): November 2018

    • En nu maar hopen dat er op 1 december weere een verandering zichtbaar is. Hoewel, geen verandering is ook bijzonder… Dan heeft de tijd stilgestaan.

      Like

Reacties zijn gesloten.