Toet & Co: Bril

‘Wat is het woord?’ Drie knuffels verdringen zich rondom de laptop. ‘Glasses, de weurd is glasses.’  Toet schiet in de lach. ‘Daar weet ik een leuk verhaal bij.’ Hij steekt meteen van wal.

Toen ik hier net woonde, was ik vaak alleen met Bruin, het huiskonijn. Ik wilde heel graag vriendjes met hem worden, maar hij was een beetje knorrig.  Tot hij vroeg of ik hem wilde voorlezen. Ik bekende dat ik dat niet kon. ‘Daar hebben de mensen leesbrillen voor uitgevonden’, zei Bruin.

Hij keek mij zo verwachtingsvol aan, dat ik niet durfde te zeggen dat een leesbril zo niet werkt. Ik zette de bril op, pakte een boek en begon te vertellen. Vier uur later stopte ik pas. Bruin keek mij met open bekje aan. ‘Wat ben jij knap’, zei hij vol bewondering.

Toet_bril

Toet begint te lachen. ‘Bleek ik het boek op z’n kop te hebben gehouden.’

9 gedachten over “Toet & Co: Bril

  • Dat vinden de heren leuk om te horen. (ps, ze hebben een eigen subcategorie, Toet en Co. Ze zijn op deze site alleen nog niet zo vaak verschenen. Maar als Schaap haar uitdaging hoog houdt , komt dat helemaal goed.

   Like

  • Gelukkig kan ik hier ‘reageren’ want *like* lukt mij niet (maar jouw WP blog is niet de enige die dwars ligt voor mij)

   Like

   • Iedereen heeft vandaag aan alle kanten problemen. Ik vermoed dat de nieuwe WP editor, Gutenberg, er iets mee te maken heeft. Die vertoont nog wat mankementen.

    Like

Reacties zijn gesloten.