Maand na Maas (3): December 2018

Ik ben een gezegend mens. De afstand voordeur – dijk is binnen vijf minuten te overbruggen. Het rondje Brug tot Brug neemt, afhankelijk van het aantal fotomomenten, ongeveer een uur in beslag. Het uitzicht is altijd anders. Middels deze fotoserie wil ik jullie van dat veranderende uitzicht mee laten genieten, door elke eerste van de maand (mits ik geen verplichtingen heb), weer of geen weer, tijdens een Brug tot Brug wandeling vijf foto’s te maken. Gezien de aard van het project is photoshoppen uit den boze.

December 2018

Vergelijkingsmateriaal!

20181101_Maand na Maas
1 november 2018
Maand na Maas 1
1 oktober 2018

3 gedachten over “Maand na Maas (3): December 2018

    • Thank you! Als dat plekje in Disneyland lag, zou er een bordje bij staan ‘Mooi uitzicht’ of ‘Neem hier uw foto’

      Like

Reacties zijn gesloten.