Klaar

Mijn jurk is klaar. Zakken en al. De jurk is niet perfect, maar voor een eerste poging, is-ie meer dan goed gelukt. Bovendien weet ik waar ik de volgende keer op moet letten. Bijvoorbeeld heel duidelijk aangeven wat de voor, en wat de achterkant is, op het moment dat je besluit toch een neklijn te knippen. Gelukkig was het een kleine neklijn, dus was er nog meer dan genoeg stof over om mijn fout te herstellen, maar toch…

Dan ga ik nu rustig nadenken over wat ik met de tweede lap stof ga doen. Ik zit te denken aan iets overgooier-achtigs maar dat vraagt om iets meer sturing dan dit jurkje. Binnenkort Vriendin met de 100.000 knippies maar eens vragen of ik door haar voorraad mag struinen.

Oh… Had ik al gezegd dat er zakken inzitten? Toch wel een eerste levensbehoefte voor een hooikoorts-lijder.

15 gedachten over “Klaar

  1. Wat goed van je! Hij is echt heel leuk geworden!
    De mijne is ook bijna af. De naaimachine staat nog gewoon boven.

    Like

Reacties zijn gesloten.