Steken

Ik wandel. Tweemaal per dag. Gisteren zes minuten heen, om daarna rechtsomkeer te maken. De tijdsrestrictie blijkt minder lastig dan het tempo gematigd te houden. Na een versnelling om de straat over te steken duurt het even voordat ik gas terug neem. Wandelen is ineens geen automatisme meer nu ik na moet denken over het tempo. Ik ga er vanuit dat het wel gaat wennen.

Ondanks het rustige tempo had ik gisteren ineens steken in mijn enkel. Venijnige prikjes. Ook toen ik eenmaal stil zat. Verstrooid wreef ik over mijn enkel, gevolgd door steken in mijn vinger. Een blik naar beneden leerde mij dat de natuur wel heel dichtbij was gekomen.

En voor ik het vergeet: de longfoto’s lieten, geheel volgens verwachting, geen afwijking zien.

15 gedachten over “Steken

  1. Fijn, alvast een goede uitslag!
    En tja, steken. Ova werd gisteren door een wesp drie keer in haar enkel gestoken. Ze heeft er flink last van.

    Like

Reacties zijn gesloten.