Anders dan anders

Vanaf twee uur voor de scan moet ik nuchter blijven. Niet meer eten of drinken. Om (gevoelsmatig) geen afkickverschijnselen te krijgen sta ik op tijd op en maak een kop koffie. Ook koffie nummer twee maak ik rond dezelfde tijd als anders.

Dat tweede kopje is leger dan anders. Vast op de verkeerde knop gedrukt denk ik, en sla de koffie achterover. Ik heb nog een uur de tijd om koffie nummer drie weg te werken.

Helaas. Mijn Nespresso apparaat is kapot. Krijgt om de één of andere reden het folietje niet kapot en er verschijnt geen koffie in mijn kopje. Ik probeer een ander cupje. Van hetzelfde laken een pak. Ik snap er niets van. Wat een tijdstip om kapot te gaan zeg.

Dan valt mijn oog op het waterreservoir. Leeg. He-le-maal leeg. Het halve kopje is verklaard. Het uitblijven van het standaard kabaal wanneer er te weinig water in het apparaat zit, niet. Maar dat kan mij niet schelen. Mijn Nespresso is niet kapot!

Nog twee pogingen verder zit er eindelijk weer genoeg water in de leidingen en begint het levensreddende vocht te stromen. Nog even rustig genieten voordat ik mij klaarmaak om de wereld recht in de ogen te kunnen zien.

3 gedachten over “Anders dan anders

  1. Drie? Serieus? Ik dacht dat ik erg was 😉
    Maar fijn dat je apparaat niet kapot is.
    Veel succes! Hoop dat je snel weer aan de koffie zit.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.