Weer vergeten

Drie dagen geleden besloot ik dat het tijd werd om weer een ommetje te lopen en het ook maar meteen aan het begin van de dag te doen. Ondanks dat het glad was, was het wel lekker, zo in het donker wandelen. Om de koude Maaswind een beetje te ontlopen, bleef ik weg van de dijk en in de buurt van gebouwen waaronder de kleine ‘buitenlandse’ groetenwinkel. Ook donderdag wandelde ik vroeg en kwam ik langs die groentewinkel. De waren lagen nog onder zeil, maar ik herinnerde mij het mooie fruit en dacht, morgen moet ik later gaan wandelen, en rugzak en beurs meenemen. Ik dacht er meteen achteraan dat dit niet de eerste keer was dat ik dat dacht.

Vanmorgen kwam het niet van wandelen. Iets met werk en aandacht vragen. Tussen de middag lukte het mij eindelijk om mijn aandacht van het scherm te rukken. Schoenen en jas aan, muts op. sjaal om, in beide achterzakken een telefoon, in mijn borstzakje de sleutels. I travel light. Te licht realiseerde ik mij toen ik eerst likkebaarden voorbij de groentewinkel wandelde en aansluitend drie supermarkten links liet liggen.

Ooit… ooit gaat het een keer goedkomen. Tot die tijd blijf ik wandelen.

BTW. ik heet alle nieuwe teamleden van Ommetjesclub Changing Lanes van harte welkom en wens julle veel wandelplezier!

3 gedachten over “Weer vergeten

  1. Om die reden heb ik een hoesje met vakjes om mijn telefoon. Daar zit altijd een briefje van tien in. Voor nood.

    Like

  2. Leuk dat je weer lekker loopt! Ik heb het inmiddels 6 dagen achter elkaar gedaan. 30 minuten is mijn streven, vandaag zonder erg 33 minuten. Heb ook Google Fit erbij, geen idee welke app ik nou geloven moet. Maar het stimuleert wel en zeker met een luisterboek op mijn oren loop ik zomaar een lekker eindje weg. Fijne Ommetjes gewenst!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.