Talent

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/20980111/?claim=vm3pwgnhhrp”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Ik heb talent. Ik dacht, ik maak alvast een nieuw domein aan zodat ik tzt de overstap kan maken. Eén klikje verder bestond sheschanginglanes.wordpress.com niet meer en ga ik nu door het leven als koffiedigitalix.wordpress.com. Inderdaad, ik ging even te kort door de bocht.

Bij deze mijn excuses aan iedereen die hier last van heeft; al ben vooral ik dat.

NB. Voor nu wordt de verwijzing http://www.sheschanginglanes.com nog doorgelinkt naar dit blog, maar over een paar dagen is dat afgelopen.

18 gedachten over “Talent

    • Oh dat. Ik ben altijd te volgen geweest via BlogLovin. Om mijn blog te claimen moet ik die tekst in een blog zetten en openbaar maken. Als bewijs dat…
     Maar ik blog nog gewoon via wordpress.
     Omdat een aantal volgers niet mijn blog maar mij volgen, blijven ze mijn updates ontvangen.

     (Het is dus mijn wordpress adres wat poef… in een keer veranderd is. Een soort van actief kluizenaarschap opzoeken).

     Geliked door 1 persoon

     • Ik snap er helemaal niks van, maar ik ben dan ook geen koffie digitalix… Nou ja, als ik je kwijt ben straks (poef) weet ik denk ik wel waar ik kan zoeken… Kwam er door jouw acties gisteren ook achter dat ik een BlogLovin’ account heb. Ooit eens aangemaakt, vervolgens meteen vergeten…

      Geliked door 1 persoon

 1. Nou, dat was wel even verwarrend ja. Maar toch weer gevonden. Het went 😉

  Like

Reacties zijn gesloten.