Ik ben een elektron

Oftewel…. mijn test was negatief. Net zo negatief als een elektron. Maar die uitslag is wel het meest positieve nieuws van de dag. Hoewel? Voor de verandering heb ik eens toegegeven aan het feit dat ik ziek ben, en heb de werklaptop, ondanks zo af en toe een pingeltje, niet geopend. Het lijkt erop dat het gezegde, verstand komt met de jaren toch een kern van waarheid heeft.

Aan de andere kant: een zwaluw maakt geen zomer en zolang ik de halve dag slaap, ben ik ook niet in staat om langdurig voor een laptop te zitten. Dat ik nu up and about ben heeft er vooral mee te werken dat er in de buurt van mijn slaapkamer gewerkt wordt; het lawaai en de stank zijn niet te harden. Daarom bivakeer ik nu, fris gewassen (ook een douche doet wonderen) op de bank.

Wens ik een ieder nog even een fijne avond en dan ga ik nu weer een beetje zitten suffen. Tot morgen ❤

16 gedachten over “Ik ben een elektron

  1. Ik gooi even een digitale knuffel jouw kant op. Komt-ie…. 1, 2…3!
    Hebbie ‘m?

    Like

  2. Beterschap! En: een mooie zomer! Ik las een ‘leespauze’ in, hier in blogland, en wellicht ook een schrijfpauze, maar dat weet ik nog niet. Zwaaizwaai!

    Like

Reacties zijn gesloten.