Consumentenvertrouwen

Het begon met verkeerd registreren welke tijd er op de wekker stond. Daardoor stond ik een half uur te vroeg naast mijn bed. Mijn eerste gedachten, toen dit tot mij doordrong, was yes, even yoga doen. Maar ja, met mijn toch wel erg slaperige kop liep ik tegen een deurpost aan. Rustig wakker worden onder het genot van een kop koffie leek mij een beter idee.

De koffie mocht niet helpen. Eenmaal onder de douche viel mijn (elektrieke) tandborstel spontaan uit mijn hand. Het elektrische deel doet het nog, maar de kop lag in drie stukken verspreid in de douche. Met een half gepoetst gebit ging ik verder met douchen. Eenmaal klaar bleek dat ik vergeten was een handdoek klaar te leggen. Mijn vertrouwen in de dag was ondertussen tot onder het vriespunt gezakt. Deze dag kon niets meer worden.

Uiteindelijk viel het reuze mee en aan het einde van de middag dacht ik dat het tij toch maar mooi helemaal gekeerd was, Mijn consumentenvertrouwen in de dag van vandaag was helemaal hersteld. Toen keek ik naar beneden en zag dat ik eten gehamsterd had. Op mijn nu dus niet meer schone shirt. Vanavond maar vroeg naar bed. Hopelijk is het morgen weer een normale dag.

6 gedachten over “Consumentenvertrouwen

Reacties zijn gesloten.