Hartverzakking 2

De belangrijkste reden dat ik gisteren al een zelftest deed was niet eens het (gecancelde) bezoek van Vriendin II, maar de gezondheid van Collega. Zij en haar gezin leven sinds een kleine twee maanden in een heel beperkte bubbel om bacteriën en virussen buiten de deur te houden. Collega was er donderdag ook bij. Op haar verzoek hebben we allemaal afstand gehouden maar ik realiseerde mij gisteren dat er beslist geen anderhalve meter tussen onze stoelen zat.

Ongeveer een kwartier na online zetten van mijn blog kreeg ik een appje van Collega. Doe morgen nog maar een test, Ik ben vrijdag door de GGD positief getest. Gevolgd door maar heb jij geen bericht in de corona-app gehad? Nee dus. Als de batterij van mijn telefoon leeg raak schakelt dat ding zelf van alles uit zoals bluetooth. En dat heb je wel nodig.

Aangezien ik ondertussen meer spierpijn had dan dat kwartiertje yoga per dag kan verklaren, en koortsig werd, besloot ik verder niet te pielen met een zelftest en maakte een afspraak bij de GGD. De eerste optie was vanmorgen om 8:15 uur. Volgens mijn interne klok is dat nog wel eventjes 7:15 uur. Iets over achten liep ik de testruimte binnen (ik was niet de eerste en ook niet de enige bezoeker), onderging mijn test en was om kwart over 8 al weer thuis. Inderdaad. Ik woon dicht bij de test locatie en er was geen verkeer op de weg.

Nu is het wachten op de uitslag. Hoe langer dat duurt, des te gunstiger het over het algemeen is.
NB. De uitslag is binnen. Ik ben negatief. 🎈🎉

15 gedachten over “Hartverzakking 2

Reacties zijn gesloten.