Dag na dag …

Elke dag yoga begon met een aantal challenges om eerst 15 en toen 30 dagen achter elkaar mijn matje op te zoeken. De volgende 10 dagen wilde ik de cyclus niet verbreken. Ondertussen zit ik op 78 dagen en ben ik zover dat wanneer ik ‘s-morgens denk, Nah vandaag niet het dusdanig kriebelt dat ik mijzelf op een ander moment van de dag in allerlei bochten wring. Het gaat dus niet meer om de competitie, maar om het plezier. Het besef dat het goed voor me is.

Daarnaast doe ik dagelijks braaf de ademhalingsoefeningen die bij de opleiding horen. Ik zeg het nog niet hardop maar het lijkt erop dat ik een nieuwe, goede, gewoonte aan het ontwikkelen ben.

4 gedachten over “Dag na dag …

  1. Super! Wat yoga betreft is het gevoel herkenbaar: eerder wilde ik nog wel eens (nah) een keertje overslaan, dat komt nu niet meer in me op. Wij zijn goed bezig! 😎

    Geliked door 1 persoon

    • Ik hoop op het punt te komen dat ik weet dat één keer overslaan niet erg is want ik pak het de volgende dag weer op. Maar nu heb ik nog het idee, één keer stoppen kan wel eens het keerpunt zijn.. ‘ Nog even volhouden dus.

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.