Genoeg beweging

Ik zal niet zeggen dat ik als een malle beweeg wanneer ik thuis werk, maar gemiddeld genomen ga ik toch wel driemaal in de week een stukje wandelen. Wanneer ik op locatie werk is dat wel anders. Dan heb ik gelukkig wel wat fietskilometers in de benen, maar verder kom ik niet zo vaak van mijn stoel af. Water gaat met halve meters en koffie drink ik op locatie nog steeds niet.

Vandaag is mijn eerste werkdag na die vakantie en die bracht ik op locatie door. Voor de verandering kreeg ik vandaag meer dan genoeg beweging. Buiten een paar wandelingen naar vergaderlocaties ben ik, dankzij een airco die op standje he oude blaas ik denk dat jij moet plassen staat, zeker tienmaal naar het toilet gelopen. Het toilet ligt aan het einde van de gang, de koffiecorner zit er tegenover. Met al die plaspauzes, twee koppen chocolademelk (wat mij betreft is het nooit te warm voor chocolademelk) en drie flessen water en mijn woon-werkverkeer kan ik stellen dat ik voldoende beweging heb gehad.

Inderdaad. Het is weer wat anders. Voldoende beweging dankzij een ouder wordende blaas. Bewegen kan maar een oorzaak hebben.

6 gedachten over “Genoeg beweging

 1. Herkenbaar hoor. Zowel overdag als ’s nachts. Maar nu drink ik ook sloten (kruiden)thee, dus ja, doorspoelen… Hoe is de eerste werkdag na de vakantie verder bevallen (of moet ik dan je volgende blog eerst lezen?)

  Like

 2. Die oude blaas speelt bij mij vooral ‘s nachts een grote rol in mijn bewegingspatroon.
  Ten koste van mijn nachtrust ….

  Maar jij hebt je eerste werkdag er weer opzitten?
  Sterkte met het vervolg.

  Zonnige groet,

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.